Nainen joka selvisi abortista

by

Kristillisellä GodVine-sivustolla on julkaistu hieno video naisesta nimeltä Melissa, joka selvisi abortista. Melissan äiti yritti abortoida hänet 5. raskauskuukaudella, mutta operaation jälkeen lapsen huomattiin olevan kohdun ulkopuolella – ja elossa. Lääketieteen avulla hän selvisi hengissä ja hänet adoptoitiin uuteen perheeseen.

Melissa on nyt aikuinen nainen, joka on onnellisesti naimisissa. Videossa hän kertoo tarinansa. Hän on antanut kaiken tapahtuneen anteeksi vanhemmilleen ja on yrittänyt ottaa heihin yhteyttä. Katso video oheisesta linkistä:

http://www.godvine.com/Powerful-Story-of-a-Woman-Who-was-Aborted-but-Survived-72.html

Yhdysvalloissa abortin saa periaatteessa tehdä 6. kuukaudelle saakka. Suomessa saa abortoida erikoisluvalla 20. viikolle (noin 5 kuukautta) ja syntymättömän lapsen epäillyn vammaisuuden takia 24. viikolle asti.

Yksi vastaus to “Nainen joka selvisi abortista”

  1. Emmi Says:

    Yhdysvalloissa abortti on luvallinen koko 9 kuukautta. Osavaltiollisia erojakin löytyy mutta pääsääntöisesti näin. Vedotaan äidin terveydelle koituviin haittoihin, joihin kuuluu varsin venyvä käsite mielenterveys. Kannattaa seurata keskustelua esim. operation rescuen, american life leaguen etc sivuilta. Hyviä dokumentti filmejä aiheesta: Maafa 21 ja Bloodmoney mahdollista katsoa myös netissä. Tietysti abortin todellisuutta kuvaavat Dr. Bernard Nathansonin filmit: ”The Eclipse of Reason” ja ”The Silent Scream” myös hyviä, en muista kummassa Nathanson kertoi heidän taktiikastaan saada abortti lailliseksi USAssa mutta erittäin mielenkiintoinen kertomus, myöhemminhän hän kääntyi ensin elämän puolustajaksi ja lopulta hänestä tuli katolilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: