Marssi elämän puolesta 2022

by

Jaan tässä Kouvolan Elämän puolesta -ryhmän lähettämän viestin osin blogimuotoon sopeutettuna:

Meitä oli noin 280, jotka viime syyskuussa marssimme Helsingissä elämän puolesta.

Tämän vuoden marssi järjestetään lauantaina 10.9., kokoontuminen Senaatintorilla klo 14.00. Marssin avaa pastori Samuli Siikavirta, eduskuntatalolla puhujat ovat emeritusprofessori Tapio Puolimatka sekä Esther Peltonen.

Viime vuoden marssilta kuultiin palautetta, että marssia oli mainostettu vähän. Kymmenet pääkaupunkiseudun seurakunnat ja kristilliset yhteisöt saivat tiedotteen marssista, mutta emme tiedä pidettiinkö asiaa esillä. Nyt onkin tärkeää, että me, jotka olemme asettuneet elämän puolelle, kutsumme toisia mukaan seurakunnissa, rukous- ja raamattupiireissä ja somessa.

Yhdysvalloista olemme kuulleet hyviä uutisia, mutta Suomessa suunta on toinen. Eduskunta äänestää syksyllä lakiehdotuksesta, joka tekisi abortin saamisesta entistä helpompaa. 

Voit herättää kiinnostusta tulla puolustamaan syntymättömiä lapsia myös jakamalla viime vuoden materiaalia:

Espoon Kotikirkko teki viime vuoden puheista laadukkaat videotallenteet, jotka ovat yhä katsottavissa heidän You Tube -kanavallaan. Katso ja jaa!

Studio Kryptan Miisa Latikka teki viime vuoden puhujasta, Kirsi Morgan-Mackaysta, hienon haastattelun nimellä: Anna minun elää: armahdettu äiti. Se on katsottavissa Studio Kryptan You Tube -kanavalla. Katso ja jaa!

Ja vielä, Studio Krypta on tehnyt kivan videoklipin viime vuoden marssista! Jaa sitä somessa kutsuna tulla tänä vuonna mukaan:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: